Снимка: Булфото, архивРедом със здравните мерки, трябва да има солидни

...
Снимка: Булфото, архивРедом със здравните мерки, трябва да има солидни
Коментари Харесай

Румен Радев: И след 13 май ще има вирус. Няма нищо по-страшно от активната глупост

Снимка: Булфото, списък

" Редом със здравните ограничения, би трябвало да има солидни стопански и обществени ограничения ", съобщи президентът Румен Радев пред публицисти след визитата си в „ Пирогов “.

Коментарът му бе във връзка това дали ще наложи несъгласие на част от законите, които през вчерашния ден бяха признати в Народното събрание.  Той изясни, че се чака всички документи да постъпят при него и откакто ги прегледа ще реши, написа Novini.bg.

Президентът поздрави всички лекари, медицински сестри, медицински експерти по случай техния празник. " Благодаря за техния висок морал, храброст и безрезервност в битката за живота на всеки българин, попаднал в плен на заболяването ", сподели Радев. Той поздрави професор доктор Асен Балтов и неговия прелестен екип " за навременните ограничения, за съвършената организация, за това, че в едни доста къси периоди са съумели да изградят на инфекциозно поделение ".

Относно заплатите на националните депутати и това, че те ще дарят тези, които ще получат по време на изключителното състояние, президентът сподели, че той е дарил своята за месец март и им сподели: " Кръгом тогава към март ".

Във връзка с изключителното състояние и ограниченията, които са подхванати в страната ни, Радев съобщи, че вирус ще има и след 13 май. По думите му другояче не би трябвало да се нарушават ограниченията, само че разясни, че към този момент би трябвало да се вземат ограничения и за психическото здраве. „ Гладът скоро ще надвие страха “, сподели президентът.



На въпрос дали ще отговори на казаното от премиера Бойко Борисов предходната седмица по негов адрес, Радев съобщи, че няма да разяснява и цитира Гьоте: „ Няма нищо по-страшно от дейната нелепост “.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  1 ас (преди 5 минути) Рейтинг: 30583 | Одобрение: 10733 има боико на власт в рецесия Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР