Снимка: Булфото, архивПрекарах Ковид-19 тежко, но у дома. Това разкри

...
Снимка: Булфото, архивПрекарах Ковид-19 тежко, но у дома. Това разкри
Коментари Харесай

Етиен Леви: Прекарах Ковид-19 тежко, но у дома. Това не е естествен вирус, а обработен

Снимка: Булфото, списък

" Прекарах Ковид-19 тежко, само че вкъщи ". Това разкри в ефира на " Нова телевизия " музикантът Етиен Леви. Той е минал през вируса преди време.

" Благодарение на Господ и на доктор София Ангелова излязох от напастта - ковид, почтено. За мен е значимо човек да има жанр на религия и доста мощен дух, които сега в обществото липсват. Пожелавам ги на всички, с цел да преодолеем пандемията ", съобщи Етиен Леви, представен от " Пловдив 24 ".

" Понеже съм много порядъчен още от дете, проведен съм и изпълнявах всичко, което доктор София Ангелова ми споделяше ", добави Етиен.

На невярващите в съществуването на вируса той сподели, че те не би трябвало да го подценяват. " Има доста хора, които споделят, че това е някакво нормално грипче. Не желая да съм следващият, който дава рекомендации. Но този вирус съществува и е много подъл. Затова би трябвало да се научим да бъдем дисциплинирани и виновни ", заключи Етиен Леви.

" Знам, че това е образован вирус, който е обработен, аз нямам доверие, че това може да е натурален вирус ", счита музикантът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР