Снимка Булфото, архивПетел продължава да следи какво се след убийството

...
Снимка Булфото, архивПетел продължава да следи какво се след убийството
Коментари Харесай

Задържан е и втори мъж за убийството в Бургас

Снимка Булфото, списък

" Петел " продължава да следи какво се след убийството в огромен български град.

Късно в сряда полицията в Бургас откри разчлененото тяло на младия мъж, който близки и полиция издирваха от към две седмици. За отвличането на 28-годишния Юмер Мехмед в понеделник беше задържан прочут бургаски брокер на недвижими парцели. Има арестуван и втори мъж, който е притеглен като обвинен за съучастие. 

В непосредственост до централния път сред Долно Езерово и Братово е намерено разчлененото тяло, което е било сложено в чували. По първична информация то е на Мехмед, който първо бил убит, а по-късно и разчленен. На мястото пристигнаха полицейски екипи, които започнаха втори оглед. 

Във вторник пред Нова Християна Радоева, щерка на изчезналата преди 10 месеца Теодора Бахлова, изрече подозрения, че точно арестуваният е обвързван с изчезването и на майка ѝ.

Тя се търси от към 10 месеца. По думите на младата жена и Юмер, и Теодора са имали контакти с задържания предприемач преди да изчезнат, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР