Снимка: Булфото, архивОтровното трио организира протест в Стара Загора днес.

...
Снимка: Булфото, архивОтровното трио организира протест в Стара Загора днес.
Коментари Харесай

Отровното трио организира протест в Стара Загора днес

Снимка: Булфото, списък

" Отровното трио " провежда митинг в Стара Загора през днешния ден. Той ще е под надпис " Да създадем коледната декорация в града още по-добра ". Началният час е 11ч. и ще се организира на площада пред общината в града. 

Инициаторите упорстват за оставките на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Те се афишират и против ограниченията на ръководещите за носенето на маски на открито, както и против икономическите ограничения, написа " Евроком ".
 
По думите на Николай Хаджигенов от Отровното трио всички ограничения в рецесията са закъснели, несъответстващи и не са в интерес на хората. Управляващите се лутат в решенията си без концепция, имат доста недостатъци в ръководството както на национално равнище, по този начин и в локалната власт, сподели още Хаджигенов.
Той добави, че дружно с " Изправи се. БГ " на Мая Манолова, " Има такава страна " на Слави Трифонов, " Демократична България " и жители са се обединили да наблюдават за опазването на чистотата на изборния развой в идните парламентарни избори.
Чуйте повече в звуковия файл.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР