снимка: Булфото, архив``Нашата подписка продължава да събира нови последователи, над

...
снимка: Булфото, архив``Нашата подписка продължава да събира нови последователи, над
Коментари Харесай

Кедъра: Да не би Пеевски, Доган, Борисов и Кошлуков да имат нотариален акт за БНТ?

снимка: Булфото, списък

``Нашата подписка продължава да събира нови почитатели, над 950 имаме към този момент. Може би до края на седмицата ще се появят още повече. Ще се опитаме да сезираме Съвет за електронни медии и Комисията по просвета и медии в  Народното събрание. Опитваме се втора вечер да организираме митинг пред Българска национална телевизия, който да провокира нашите сътрудници вътре да провиснал душата си и да излязат самоуверено, да схванат, че този митинг е за тях, а не тъй като ние сме реваншисти и желаеме да се върнем на бял кон в малкия екран.  Така най-малко счита Кошлуков, който ни упрекна в две изявленията, че не сме задоволително кадърни да си намерим работа на друго място``. Това съобщи в предаването ``ЕвроДикоФ``, излъчващо се по ТВ Евроком, спортният публицист Камен Алипиев-Кедъра. Думите му са във връзка протестните дейности против генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, на който мнозина общественици желаят оставката.

Алипиев бе безапелационен, че желае Българска национална телевизия да е свободна, без хора, които се тормозят за работата си. ``Надявам се хората да вървят по-често пред Българска национална телевизия. През 2013 година минаваха пред Българска национална телевизия, с цел да ръкопляскат, а не да желаят оставка. Палачинката се обърна, къса ми се сърцето. Аз стоях толкоз години там, тъй като имах възприятието, че извършвам задача, правех нещо, което ми е на сърце. Много хора, които са фактор в българското общество поддържаха тази подписка``, съобщи Кедъра.

" Махането на хора като мен, Мария Стоянова, Горан Благоев, Марио Гаврилов, Боряна Пунчева и доста други, това са сигнали към хората вътре - в случай че не слушате и си позволявате да говорите доста, ще се случи същото и на вас. Ние желаеме смелостта, позицията на нашите сътрудници, да бъде показвана по някакъв метод и имаме кардинални условия, които цялото общество би трябвало да има към националната медия ", разяснява Камен Алипиев. / fakti.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР