Снимка Булфото, архив Гешев иска сигналът срещу него да бъде

...
Снимка Булфото, архив Гешев иска сигналът срещу него да бъде
Коментари Харесай

Гешев: Публикувайте сигнала срещу мен

Снимка Булфото, списък
Гешев желае сигналът против него да бъде оповестен. С писмо до Висш съдебен съвет основният прокурор Иван Гешев изиска материалите против него да бъде оповестени. От прокуратурата осведомиха, че Гешев е изискал да бъдат оповестени и 108-те страници към сигнала, събрани в приложение, написа.

По-рано през днешния ден служебният правосъден министър Янаки Стоилов съобщи, че привиква Висш съдебен съвет поради сигнал против Иван Гешев. Пред публицисти той изясни, че преди два дни при него постъпила информация от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за позволени нарушавания от страна на основния прокурор.

В сигнала имало данни за дейности и бездействия на основния прокурор, които накърняват престижа на правосъдната власт, по тази причина и Стоилов предлага на правосъдния съвет да стартира процедура по освобождение на Гешев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР