Снимка Булфото, архивБорисов да не обикаля държавата, да спре при

...
Снимка Булфото, архивБорисов да не обикаля държавата, да спре при
Коментари Харесай

Мая Манолова: Оставка на депутатите, които махнаха детските надбавки за всички деца

Снимка Булфото, списък

" Борисов да не обикаля страната, да спре при палатката на служителите на реда до Народното събрание и да изясни за какво нарастването, което даде обещание на служителите на реда, е за сметка на лишаване на парите от децата. "

" Депутатите, които внесоха скандалните ремонти за анулация на детските надбавки за всички деца, без значение от приходите на родителите, да си подадат оставките. Полицаите също имат фамилии и деца, също желаят децата да получават надбавки и никога не желаят деца да не взимат надбавки поради техните заплати ".

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред медиите в Добрич, където през днешния ден има среща с жители.
 
Разпъването на палатка от протестиращите служители на реда е идващ избор на съмнение към държавното управление, откакто фелдшерите и лекарските асистенти дадоха своя избор на съмнение през вчерашния ден и желаеха оставката на Борисов, на здравния министър и на цялото държавното управление. Преди това същото направиха и медицинските сестри и експерти. Очакваме и бизнесът да го направи поради неналичието на поддръжка от страната на прага на нова рецесия поради втората вълна от ковид, добави Манолова.

Противопоставянето на хора против хора е фасон, който Борисов вкара и който поразява обществото. Лечението за това е оставка, сподели Манолова.

Тя прикани за безвъзмездни PCR проби и командироване на държавните чиновници в помощ на РЗИ за известяван и изпращане на рекомендации на контактните лица на COVID-19 заболели.

Хората не могат да си разрешат по над 100 лева за PCR проби, изключително за няколко души в фамилията.

Шефът на НЗОК разгласи, че доставната цена на тестванията е 17 лева, само че в лабораториите и в Центъра по заразни заболявания са по 120-130 лева Има компании, които са спечелили към 50 млн. лева от разпространяването на болестта, до момента в който хората сами си търсят кола за спешна помощ, болнично легло, PCR проби, споделя още Манолова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР