Снимка Булфото, архивБоли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции

...
Снимка Булфото, архивБоли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции
Коментари Харесай

Слави Трифонов: ГЕРБ ги боли, че вече я няма тяхната ЦИК и правят по две пресконференции на ден

Снимка Булфото, списък

" Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две конференции през днешния ден. Сутринта – една на вожда на ГЕРБ, единствено за избрани медии, а следобяд втора – за всички медии. " - написа Слави Трифонов във Facebook и продължи: 

" Защото болката е огромна. Малка болежка – една конференция. Голяма болежка – две конференции.

А болката е толкоз огромна, тъй като към този момент няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК.

Овладяна Централна изборна комисия, която извършва всяка тяхна политическа поръчка. Например, да унищожават видеонаблюдението или пък да не глобяват някогашния министър-председател Бойко Борисов, който непрестанно използваше държавния запас, с цел да пропагандира за личната си партия. Което е безусловно нарушаване на закона - видно за всички, само че не и за тяхната ЦИК.

Разбирам желанието на ГЕРБ да изкарат Изборния закон като нещо, което не е положително. Само че не е по този начин – всички българи в България и по света ще могат да гласоподават свободно, глупавите ограничавания за българите в чужбина към този момент няма да ги има.

Ще има и видеонаблюдение, с цел да може всеки да вижда какво се случва.

И несъмнено, повода за днешната болежка на ГЕРБ – ЦИК ще е друга. Друга ще е – да. За да има правила и свободно изложение, споделям всичко това в международния ден на свободата на словото. И защото свободата на словото в България е цъфнала, та е вързала, въпреки всичко ние сме на 112-о място, новият Изборен закон е едно положително начало. Както споделя мъдрият български народ: „ Никой не може да спре гората да се разлиства “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР