снимка: БулфотоАко БСП получи трети мандат, биха поканили министри от

...
снимка: БулфотоАко БСП получи трети мандат, биха поканили министри от
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Лицемерно е партиите на промяната да съставят кабинет с подкрепата на ДПС

снимка: Булфото

" Ако Българска социалистическа партия получи трети мандат, биха поканили министри от служебния кабинет, с цел да има последователност ", добави Нинова.

Ако желаеме същинска смяна и всеки държи на това, което е заречен преди изборите, без Българска социалистическа партия не може. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя оцени като лицемерна опцията " партиите на смяната " да сформират кабинет с поддръжката на Движение за права и свободи, предвид на акцията на " Демократична България " на плажа на Росенец и основаването на специфична комисия по тематиката в Народното събрание.

Днес ще имаме първа среща с Има Такъв Народ, тъй че доста значимо е да чуем каква е тяхната позиция за поддръжка, стратегия. Може би ще последват още срещи, разяснява Нинова.
По думите ѝ политиките са по-важни, само че значение имат и личностите, които ще извършват тези политики.

Тя дефинира като недопустим първичния метод на " ИТН " да не водят диалози.
Важно е да се изпълнят нашите основни политики, сподели Нинова. Допълни, че в случай че третият мандат пристигна при тях, имат подготвеност, за разлика от първия път, когато го върнаха.

Според нея има няколко най-важни цели - приемане на Плана за възобновяване и резистентност, актуализация на Бюджет 2021 и подготовка на Бюджет 2022, подготовка за възможна нова вълна на COVID-19. Като дълготрайни цели Нинова уточни промяната в опазването на здравето, стопанската система и правосъдната система. Като първи въпрос на масата на договарянията обаче би сложила преизчисляването на пенсиите.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР