Снимка БулфотоАгресията срещу медици е безобразие. Вие представяте ли си,

...
Снимка БулфотоАгресията срещу медици е безобразие. Вие представяте ли си,
Коментари Харесай

Бойко Пенков: Агресията срещу медици е безобразие

Снимка Булфото

„ Агресията против медици е безсрамие. Вие представяте ли си, колежката е 40 кг. с мокра престилка, отива да избавя човек, през това време някакъв се нахвърля и стартира да й поставя белезници, да я души и да я блъска. Това е ненормална история. Затова имаме и контракт с основната прокуратура незабавно да ги уведомяваме, да имаме бързи производства против такива лица. Това просто би трябвало да се пресече. Тя отива да избавя на прилежащото легло човек “. Това съобщи заместник-министърът на опазването на здравето Бойко Пенков, отговаряйки на въпрос дали има съществено решение след следващия случай на експанзия против медици, представен от БГНЕС.

„ Охранител до всеки лекар няма по какъв начин да стане. Искаме най-малко да има бързо отмъщение за тези хора, които си разрешават такава експанзия. На това държа извънредно доста – бързо възмездия “, съобщи Пенков.

Пенков  посочи, че те са извикали незабавно защита, само че все пак потърпевшата още не можа де преодолее шока от претърпяното.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР