Снимка bTVЗа мен извинението на Лерца и думите й, че

...
Снимка bTVЗа мен извинението на Лерца и думите й, че
Коментари Харесай

Невероятна драма в съда: Прокурорка закова Катя Лерца с точно описание как е убила полицая, адвокат Марковски разби обвинението, вдовицата на Делян ридае!

Снимка bTV

За мен извинението на Лерца и думите й, че съжалява са неискрени и за намаляване на събитията. Тя не съблюдава и нарушава законите. Това съобщи в правосъдна зала прокурор Стефани Черешарова, която желае 10 години затвор за обвинената.

" 20 дни, откакто е блъснала служителя на реда, тя е хваната отново да кара кола. Двете деца на служителя на реда на 13 и на 5 години са нейни косвени жертви ", сподели още тя, представена от Блиц.

Тя добави, че когато е блъснала Делян Палазов, Лерца е била с другарка - отивали да пазарят в известна верига супермаркети. Слушали и мощна музика. 

Според прокурорката е станало следното: " Лерца е карала с 99 км/ч, на 7 метра отдалеченост след различен джип " Мицубиши ". Двете коли са карали доста бързо, в последна лява лента. Полицаят им е подал сигнал с палката. Двете коли понижават, само че поради дребната отдалеченост Лерца взема решение да мине в междинната лента, с концепцията да избегне конфликт с предния джип. Така обаче минава право през Делян Палазов. Той отскача и се блъска в паркиран автомобил, след това умира на място. "

Адвокатът на фамилията Вихър Найденов съобщи, че до този миг обвинената не е посочила, че в действителност се разкайва за стореното. Той изиска 4 и половина години затвор и 6 години затвор в допълнение, за шофиране без брошура.

Вдовицата Делка Палазова проплака в правосъдната зала: " Мъжът ми беше прелестен брачен партньор и татко за образец. Много ми липсва и се надявам дамата, която лиши живота му, която унищожи живота ми, да си прати цената. "

Бащата на починалия - Кузман също изиска най-високата присъда за Лерца

Лерца има 6 нарушавания на пътя - те са 2 санкции и 4 с постановления.

" Съжалявам и се надявам, по този начин както съм отгледала едното си дете, да имам опция да отгледам и другото ". Това сподели в последната си дума пред съда Катя Лерца.

Пред медиите юристът й Марин Марковски, съобщи че упорства за условна присъда. В залата Марковски акцентира, че Лерца се е пробвала да предотврати злополуката и по тази причина е предходна в междинната лента. Според него убитият служител на реда Делян Палазов е съпричинител на случая, а и в сътрудниците му считали, че в държанието му в деня на случая считали, че имало известна доза непрофесионализъм.

Според мастития бранител държанието на служителя на реда било в нарушаване на инструкциите на Министерство на вътрешните работи, а съпричиняването било смекчаващо виновността събитие. " Не е належащо моята клиентка да плаче, с цел да покаже, че съжалява. В нейния изказ се усеща, че тя съжалява и има действителна оценка за станалото. Ако тя влезе в пандиза, все едно ще бъде жена, която влиза в джунглата и би трябвало да оцелее. Не мисля, че тъкмо там ще осъзнае какво е направила и ще се превъзпита, тъй като в случай че преди 1989 година в Сливенския затвор лежаха счетоводителки и другарки, в този момент е цялостно главно с ромки. 

Съдът се отегли на съвещание. Присъдата ще бъде прочетена в 14:00 часа. 

Припомняме, че на предходното съвещание Лерца и юристът й безочливо обявиха, че признават обстоятелствата към случая, само че не признават виновност.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР