Снимка: bTVПрез 2017 г. Трейс отчете консолидирани нетни приходи от

...
Снимка: bTVПрез 2017 г. Трейс отчете консолидирани нетни приходи от
Коментари Харесай

Трейс груп холд спечелила 108 обществени поръчки за почти милиард

Снимка: bTV

През 2017 година " Трейс " регистрира консолидирани чисти доходи от продажби на стойност 314.3 млн. лева, които нарастват по отношение на 2016 година с 19.27%. Финансовият резултат след облагане бе облага в размер на 3.87 млн. лв., оповестява banker.bg

Компанията бе ангажирана с редица основни инфраструктурни планове, в това число с построяването на третия лъч на столичното метро, на автомагистралите " Хемус " и " Тракия ", ремонта на бул. " Цариградско шосе ", на обходните пътища на Враца и Монтана и куп други.
Освен това сдружението работи и в Сърбия, където взе участие в строителството на част от паневропейския кулоар №10. Реализирало е и обекти в Чехия.
В последните два дни компанията води спор с страната след случая на пътя край Своге, лишил живота на 17 души. Ранените са над двадесет.
" Трейс груп холд " бе ангажирана с рехабилитацията на пътя. Директорът на пътната организация Светослав Глосов заяви, че АПИ е изпратила пет писма на компанията за премахване на дефектите по пътя. Оглед е изработен и тогава компанията е получила инструкции да в профил дефектите до 15 август, което не е станало. Строителният министър Николай Нанков на собствен ред разгласи, че страната може да си търси правата по правосъден ред.
От компанията отхвърлят изказванията за фалшив ремонт. " Проектът за осъществяване е утвърден въз основа на заданието. Цялата техническа спецификация е утвърдена от организация " Пътна инфраструктура ", в това число вида на потребления асфалт и цената му. Обектът е втори клас и не е очакван да носи оптимално натоварване ", изясни шефът на компанията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР