Снимка: btvnovinite.bgПореден ден на протести в различни градове на страната.

...
Снимка: btvnovinite.bgПореден ден на протести в различни градове на страната.
Коментари Харесай

Пореден ден на протести: Напрежението в България ескалира

Снимка: btvnovinite.bg

Пореден ден на митинги в разнообразни градове на страната. Гневът ескалира поради високите цени на горивата, само че към тази тематика се прибавят и други мотиви за неодобрение.

Организатори на протестните демонстрации акцентират също корупцията, размeра на налозите, проблемите на хората с увреждания и измененията в закона за вероизповеданията, написа btvnovinite.bg.

Сблъсък сред протестиращи беляза недоволството във  Варна  тази вечер. Симпатизанти на партия „ Възраждане ” са нападнати от мъже с качулки. До тежък случай не се е стигнало поради бързата интервенция на полицията.  

Множеството потегли от постройката на Общината и продължи към „ Аспаруховият мост ” и го блокира за малко. В  Стара Загора  също се събраха стотици протестиращи. В  Добрич  беше блокиран пътя за Варна.

В  Перник  недоволните блокираха кръговото кръстовище на Драгичево, което води към Автомагистрала „ Люлин ” и  АМ „ Струма ”.

В миньорския град се стигна до конфликти, откакто чиновниците на реда са се пробвали да не разрешат на протестиращите да блокират автомагистралата в час-пик. В момента тя е затворена.

 

 

 


Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР