Снимка: btvnovinite.bgБойко Борисов стои рамо до рамо със световни лидери

...
Снимка: btvnovinite.bgБойко Борисов стои рамо до рамо със световни лидери
Коментари Харесай

Втален и с ръка в джоба: Восъчна фигура на Бойко Борисов се появи в ретромузея във Варна

Снимка: btvnovinite.bg

Бойко Борисов стои един до друг със международни водачи в музей. Восъчна фигура на премиера се появи в ретромузея във Варна.

„ Отдавна стопирах да предпочитам кого да вършим. Хората доста питаха за господин Борисов ”, призна притежателят на музея Цветан Атанасов, съобщава bTV.

Така се появява фигурата на премиера. Изработването ѝ лишава към 6 месеца, с цел да бъде изпипана до последния подробност.

Фигурата на Борисов е сложена в музея до тези на международните водачи Доналд Тръмп и Владимир Путин, като е направена с ръката в джоба – една нормална негова позиция.



„ Днес една жена ми сподели, че не го харесва като политик, само че го харесва като мъж. Така че той има тази харизма – мъжага, мачо, в случай че щете ”, сподели още притежателят на музея. Фигурата на премиера обаче е от интервала му на основен секретар на Министерство на вътрешните работи, когато беше много по-втален.

„ Това тяло може да влезе в неговата генералска униформа. Ако ни я даде, можем да го преоблечем и да бъде с тази униформа ”, означи още Цветан Атанасов.

Фигурата на Борисов е втората на български политик, която се появява в музея след тази на Тодор Живков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР