Снимка bTVАз смятам, че ние се провалихме. Не мисля, че

...
Снимка bTVАз смятам, че ние се провалихме. Не мисля, че
Коментари Харесай

Александрина Пендачанска: Нашето поколение се провали

Снимка bTV
„ Аз считам, че ние се провалихме. Не мисля, че нашето потомство съумя да се оправи. Мисля, че ние не успяхме. Ние сме едно междинно потомство, което отрасна в комунизъм. То не беше възпитано да има вяра, че със личните си старания и със личния си труд действително нещо може да реализира... свободата е прекомерно огромна отговорност ”. Това сподели в изявление за bTV оперната прима Александрина Пендачанска.

Тя е на мнение, че българката е еманципирана и в никакъв случай не е възпитавана в чувството, че е второстепенно създание. Учудена е от реакцията на Конвенцията против домашното принуждение – Истанбулската спогодба.

„ Това са политически сили и настроения в България, които се хранят от страха. Те непрестанно с нещо плашат. Дали ще ни плашат с нахлуването на араби в България, дали ще ни плашат с нахлуването на джендера в България, непрестанно България е под някаква опасност. Няма такова нещо. България не е под опасност от нито едно от тези неща.

Ние сме отраснали и сме живели до момента и сме били постоянно, по този начин съм възпитана аз в моя дом и в моето семейство, ние сме приобщаващ народ. Винаги сме били. Ето по тази причина в никакъв случай няма да се предам в битката си за това българинът да се счита като част от света. Незаплашен ”, разяснява оперната прима.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР