Снимка: БТА Смъртта на Димитър Малинов е настъпила в резултат

...
Снимка: БТА Смъртта на Димитър Малинов е настъпила в резултат
Коментари Харесай

Протестиращи поискаха оставката на директора на полицията в Стамболийски

Снимка: БТА

Смъртта на Димитър Малинов е настъпила вследствие на тежък побой, който му е бил нанесен на 20 юли към 22:30 часа. Тялото му е открито заровено на към километър от мястото, на което последно е бил забелязан. Арестуваните братя близнаци за персонално укривателство на килъра, който се търси е Европейска заповед са арест, са с мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Снимка: БТА

Според майката на убитото момче - Атанаска Бакалова, е имало неглижиране на случая. " Докато не се появих пред медиите, никой не предприе нищо. Водихме наше следствие и казахме всичко, което сме научили ", сподели Бакалова. По думите ѝ още на 22 юли са съобщили в полицията кои са взели участие в убийството на Димитър. На 24-ти юли килърът отпътува за Германия, а близнаците отпътуваха на море, сподели още тя.

Снимка: БТА

Протестиращите показаха, че съгласно тях има огромна възможност братята близнаци да са взели участие в убийството, а освен да са прикрили причинителя. По думите на чичото на убитото момче - Пейчо Малинов, шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив старши комисар Васил Костадинов, който през днешния ден беше отхвърлен от поста, е този, който за 24 часа е разрешил случая.

Снимка: БТА

Протестиращите се реалокираха пред дома на шефа на полицията в Стамболийски, за чието премахване упорстват.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР