Снимка: БТА Радвам се много да я видя. Чакам я

...
Снимка: БТА Радвам се много да я видя. Чакам я
Коментари Харесай

Русенка: Да работиш в Ориент Експрес е магия, няма ден, който да е скучен

Снимка: БТА

" Радвам се доста да я видя. Чакам я от доста време. Ще бъде благо посрещане. Такъв е животът - пътуваме по пътищата. Който пътува, има щастието да види доста забавни неща ", сподели Александър Мирчев.

Рени Драгнева е родена в Русе и е приключила гимназията с преподаване на немски език. След това се преместила с родителите си в Италия. Там учила в университета във Венеция. Работи в " Ориент Експрес " трета година.

Снимка: БТА

" Да работиш в " Ориент Експрес " е магия. Няма един ден, който да е отегчителен . Чувството е неописуемо, тъй като това е като музей на колела. Всички посетители имат разнообразни истории и са от разнообразни краища на света. Това прави пътуването постоянно забавно. За да работиш в " Ориент Експрес " е належащо огромно предпочитание, притежаване на непознати езици и доста самообладание ", сподели Рени Драгнева.

Тя изяснява, че всеки вагон от композицията е друг и има своя история. Някои са от времето на Втората международна война. В един от вагоните в миналото е пътувала и Агата Кристи. Композицията включва бар, три ресторанта и бутик.

Снимка: БТА

Пътуването на " Ориент Експрес " обичайно е през септември, като Драгнева изясни, че в този момент то е особено и по тази причина е през юни.

За удобството на пасажерите се грижи личен състав от 41 души. Сред тях е и различен българин - от Велико Търново .

В крайдунавския град влакът бе зареден с вода, мина механически обзор и гранична инспекция. Следващата му спирка е Варна, а в Истанбул ще бъде след ден.

Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР