Снимка: БТА Много съм щастлив да бъда сред вас, аз

...
Снимка: БТА Много съм щастлив да бъда сред вас, аз
Коментари Харесай

Асен Меджидиев откри инициативата Ваканция, здравей! Да играем безопасно! в Габрово

Снимка: БТА

" Много съм благополучен да бъда измежду вас, аз също съм бил дете. Такива надпревари са ми били обичаното занятие. Искам да пожелая триумф на всички, поисквам ви да сте здрави, да се движите и да спортувате. Това е наш главен приоритет като чиновници на Министерството на здравеопазването. Моята съществена цел в двата ми мандата е тъкмо детското здраве. Пожелавам ви да прекарате една страхотна почивка ", сподели при откриването министър Меджидиев, представен от БТА.

Снимка: БТА

Играта е разпределена в разнообразни зони в габровския парк " Маркотея ". Децата вземат решение листовки по пътна сигурност, ръководят колела в конкуренция по приложно колоездене. Служители на Областната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Габрово проведоха за учениците занимание за гасене на мислена цел с пожарни помпи.

Вижте всички фотоси

Занятието съдържа зони, свързани с биологичното многообразие и екологията, предварителната защита от алкохол и нездравословни субстанции. Имаше и зони за просветителни игри, редене на пъзели и викторина с въпроси.

Снимка: БТА

" Радвам се, че обичайна самодейност още веднъж трансформира парка в детско царство с голям брой тематични зони за развлечение, само че и за научаване на потребни неща. Предстои най-хубавото време от годината за вас - ваканцията. Отделете време за обичаните си занимания и се забавлявайте. Бъдете деликатни, освен когато сте с велосипедите на улицата, само че и когато играете с другари. Вашата сигурност и здраве са най-важни за нас ", уточни в словото си Невена Минева, заместник-кмет на Габрово.

Снимка: БТА

Играта " Ваканция, здравей! Да играем безвредно! " се провежда обичайно в Габрово. Участват деца от осем габровски учебни заведения, организира се във връзка 1 юни - Международен ден на детето, и е при започване на лятната почивка на децата до шести клас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР