снимка: БСПДействаща икономика, стабилно здравеопазване, безплатно за всеки български гражданин,

...
снимка: БСПДействаща икономика, стабилно здравеопазване, безплатно за всеки български гражданин,
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП е единствента партия, която може да управлява в момента

снимка: Българска социалистическа партия

Действаща стопанска система, устойчиво опазване на здравето, гратис за всеки български жител, а не като разменна монета

Достоен живот в България, безвъзмездни детски градини, безвъзмездни учебници за децата

Инфраструктурни планове, построени на естествени цени

За един по-добър град, за една нова България

Българска социалистическа партия е единствената партия, която е опция на ГЕРБ. Няма друга, която да може да ръководи сега. ГЕРБ би трябвало да си вървят поради всички безобразия, които излизат нескрито всеки ден. Хората ги показват, не ние. Безработицата, корупцията, колабиралата здравна система – те не могат да се скрият зад монолозите в джипката на Борисов. И 4-ти април е датата, на която можем да променим всичко. Това съобщи лидерът на листата на социалистите във Варна Борислав Гуцанов. В обръщението си към варненци преди деня за размисъл, той сподели също:
Много е значимо хората да гласоподават. Само по този начин може да променим нещата и да излезем от тази задушаваща хватка, в която сме хванати. Целта на властта сега е ниска изборна интензивност, тъй като тя оказва помощ на тях. За това се всява боязън и ужас, за това са тези безредни дейности към пандемията. Избирателите обаче не трябва да се опасяват и би трябвало да излязат да гласоподават. Сигурен съм, че всички ограничения за сигурност ще бъдат спазени. Гласувайте по съвест и не продавайте гласа си. 50 или 80 лв. няма да оправят ситуацията ви.
В дребните обитаеми места хората като че ли са забравени от Бог. Истината е, че са забравени от ръководещите. Или преднамерено се държат в мизерия, не знам. Хората нямат обикновени неща. Нямат превоз, тук-там има по един рейс дневно. Нямат доктор, представяте ли си? Ами в случай че имаш потребност от помощ? Дори няма по какъв начин да стигнеш до здравно лице, тъй като няма с какво. Улиците са кошмарни – задачите в дупки.
Ние не сме спирали да обикаляме региона доста преди изборите и ще продължим доста по-късно. Проблемите ги знаем, виждаме и приказваме за тях от години. Боли ме, като виждам в какво състояние са хората сега, още повече през последната година. Не единствено във Варна, само че и в цялата страна. Безработицата в града ми и в региона сега е на мъчителни равнища. А рецесията с ковид способства за тази неприятна статистика. Хаотичните дейности на настоящето държавно управление и хаосът, който основават – още повече. Толкова хора са без работа и без приходи и не знаят дали и по кое време ще могат да работят още веднъж. Икономиката е това, което би трябвало да бъде съживено във Варна и района неотложно.
 

Борислав Гуцанов е лидер на листата на Българска социалистическа партия във Варна на идните парламентарни избори на 4 април. Отдавна хората в града не са имали кореняк варненец за лидер на листата. Повече от 25 години. Това също е очевиден анонс, който Българска социалистическа партия дава към жителите на морската столица.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*публикация 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР