Снимка БСП, архивОчевидно е, че БСП е единна и има

...
Снимка БСП, архивОчевидно е, че БСП е единна и има
Коментари Харесай

Христо Проданов: Борисов работи на принципа – след мен и потоп

Снимка Българска социалистическа партия, списък

„ Очевидно е, че Българска социалистическа партия е единна и има заслужен водач, на който се доверява. Ние сме твърдо анти ГЕРБ… Основната ни задача е да свалим ГЕРБ. Очевидно е, че упорството на Бойко Борисов да не подава оставка основава безпорядък “. Това акцентира пред Христо Проданов, зам.-председател на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “.
Той изрази очакване, че по време на конгреса на партията през идната седмица „ е значимо да се одобряват стойностни документи и с един нов Национален съвет, уповавам се по-обединен, да вървим напред към продобиване на изборите “.

В предаването „ Неделя 150 “ Проданов акцентира, че ще настъпи безпорядък, в случай че на изборите се гласоподава и с машини, и с хартия.

„ Не виждаме смисъл да се тегли нов дълг от 5 милиарда лв., с изключение на да се раздават безпринципно. Очевидно Борисов работи на правилото – след мен и потоп “.

Интервюто с Христо Проданов можете да чуете в звуковия файл.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР