снимка Бойко Борисов, фейсбукКакъв ром, какви пури? Виж, че не

...
снимка Бойко Борисов, фейсбукКакъв ром, какви пури? Виж, че не
Коментари Харесай

Борисов за записа с плика: Дали са го на Радев, там са назначенията

снимка Бойко Борисов, фейсбук

Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре... Плика са го дали на Радев, там са назначенията. Така Бойко Борисов коментира записа от камери в заведение, за който се твърди, че някогашният митничар Петко Петков дава плик на мъж, наподобяващ на секретаря по антикорупция в президентството Пламен Узунов.

Този коментар някогашният министър председател направи по време на среща с млади деятели на ГЕРБ в централата на партията, заяви бТВ.

„ Какъв ром, какви пури? Виж, че не дрънка шише вътре... Никой не отхвърля, че тази среща я има. Единият идва подмолно, оглежда, маха телефоните, отново сяда, пишат на бележки, прибира у вътрешния джоб, вика къде са нещата, оня вади откъм гърба, гледа ги, не дрънчи нищо, на другия ден торбите отпътуват, най-вероятно, при Радев, там са назначенията “, разяснява Борисов.

Записът от охранителните камери в столично заведение беше оповестен през вчерашния ден от интернет уебсайт.

На тях се вижда по какъв начин Петков чака на маса, идва Узунов, взема телефоните и на двамата и ги отнася надалеч, след това си пишат бележки и най-после Петков дава на Узунов огромен книжен плик, цялостен с нещо.

Вчера някогашният началник на митниците в София - Петко Петков, удостовери, че е имал среща с Узунов и изясни, че му е дал персонален подарък – бутилка ром и кутия пури, тъй като му оказал помощ да се свърже с доктор за чернодробна трансплантация.

А коментарът на някогашния министър председател за Петков беше: " Петко Петков - знаков човек в митниците, няма митничар да не знае кой е Петко Петков. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР