Снимка Борисов, ФейсбукБорисов се похвали за срещата с Туск:България е

...
Снимка Борисов, ФейсбукБорисов се похвали за срещата с Туск:България е
Коментари Харесай

Борисов: Информирах моя приятел Туск, че България е в състояние на хаос и свободно падане

Снимка Борисов, Facebook

Борисов се похвали за срещата с Туск:

България е в положение на безпорядък и свободно рухване след по-малко от половин година ръководство на Румен Радев и служебните му държавни управления. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с ръководителя на Европейската национална партия (ЕНП) Доналд Туск, пише 

По думите на Борисов антиваксърската изразителност на Радев и на здравния му министър Кацаров разубедиха огромна част от българите да се имунизират и в този момент България заплаща за това със загуба на стотици човешки животи всеки ден. „ 178 индивида са умрели единствено през днешния ден. Така беше и предходните дни. За страдание по този начин ще бъде и през идващите. България е първа по смъртност в Европейския съюз, а в това време даряваме и продаваме ваксини на страни от Африка, както и на Норвегия. Още по-лошо – бракуваме и изхвърляме ваксини, тъй като са с изминал период на валидност. А тези ваксини ни бяха дадени предпочитано от Европейската комисия, с помощта на поддръжката на ЕНП към държавното управление на ГЕРБ “, безапелационен бе Борисов.

Двамата с Доналд Туск се сплотиха към нуждата от незабавно стабилизиране на обстановката в България, тъй като страната ни беше главен фактор на сигурност на Балканите по време на ръководството на ГЕРБ и мотор на интеграцията на Западните Балкани към Европейски Съюз. По думите на Туск популизмът и подправените вести, употребявани главно от социалистическите и националистическите партии в Европа, са измежду главните фактори за дестабилизирането на редица страни на континента. В този смисъл ЕНП разчита на ГЕРБ да донесе непоклатимост и предвидимост на Балканите, като завоюва безапелационно предварителните парламентарни избори на 14 ноември и бъде в основата на бъдещо дясно-центристко постоянно държавно управление.

„ Работим за възобновяване на разговора сред партиите в България. За разлика от съперниците ни, ние не чертаем разграничителни линии. България има потребност от обединяване против рецесията и хаоса, оставащи след проваления президентски мандат на диктатора Радев. С ролята си при неуспеха на договарянията за сформиране на държавно управление в последните два Народното събрание, той работи против всички партии, с цел да наложи в обществото потребността от смяна на модела на страната към президентска република. Срещу това се опълчва ГЕРБ. ГЕРБ е страж на парламентарната република “, акцентира Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ осведоми още Доналд Туск, че вероятността пред България за присъединение към Еврозоната е мощно застрашена, тъй като служебното държавно управление на Радев усили внезапно дълга на страната ни, а в това време е налице отлив на задгранични вложения, висока инфлация, закъснение на растежа и заплаха от европейска процедура за свръхдефицит.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР