снимка БОЕЦ, фейсбукЛидерът на БОЕЦ Георги Георгиев публикува във фейсбук

...
снимка БОЕЦ, фейсбукЛидерът на БОЕЦ Георги Георгиев публикува във фейсбук
Коментари Харесай

БОЕЦ изкара списък на подслушваните журналисти

снимка БОЕЦ, фейсбук

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев разгласява във фейсбук документи, съгласно които диалозите му с публицисти са подслушвани. 

Ето какво написа той:

Публикувам документи, от които стават ясно, че при моето подслушване са следени и слушани извънредно диалозите ми с публицисти, като те се трансформират в директни жертви на мракобесието и страховете на мафията на Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. 112-то място по независимост на словото.

Това разкри във " Facebook " водачът на БОЕЦ Георги Георгиев, съобщи.

 БОЕЦ: Важно! Подслушване на публицисти!

Подслушван съм, като жител, ръководител на БОЕЦ - гражданска организация поради организирането на митинги и потреблението на обществените мрежи и приложения за изложение на гражданската ми позиция. Журналистите са подслушвани тъй като са имали дързостта и професионализма да приказват с мен, с цел да отразяват обективно митингите и позицията на БОЕЦ и жителите. Сред тях има и непознати медии, като ФРАНС ПРЕС, както и водещи български публицисти - Люба Кулезич, създател и водещ на предаването " Честно казано " по телевизия " Евроком ", Димитър Стоянов - проверяващ публицист от " Биволъ " и Bird.bg, Петър Здравков от уеб страницата fakti.bg, Мирослав Митков от " Евроком " и т. н.

Извършеното от мен закононарушение е, че отстояваме конституционното си право на свободно изложение и митинг. При диктатурата на мафията правата се трансформират в закононарушения. Подслушван съм по искане на Специализираната прокуратура (шпицкомандата на Гешев и мафията), а разрешенията са издадени от профилираният углавен съд - бухалката на мафията, прецизира Георги Георгиев.
 БОЕЦ: Важно! Подслушване на публицисти!
Във всяка една правова, демократична и естествена страна, след сходен скандал основният прокурор и подчинените му, организирали тази подигравка към този момент биха били обвинени, а тези институции - СП и СНС неотложно закрити. Сега ясно ли е за какво желаеме тяхното закриване?
Ще изпратя документите на министър Рашков. А БОЕЦ ще продължим борбата си за неотложно премахване на Гешев - пазителя на мафията.

Надявам се медиите и публицистите, които са били подслушвани поради контактите и интервютата с мен да потърсят правата си, БОЕЦ ще им спомагаме по всевъзможен метод.
 БОЕЦ: Важно! Подслушване на публицисти!
 

И на жителите желая да кажа няколко думи:
- Не превръщайте себе си, фамилиите и децата си в жертви и заложници на незаконните упоритости за власт на шепа самозабравили се и алчни мутри, престъпни, корумпета, ченгета и мафиоти. Осъзнайте силата си, като жители и се включете в борбата за изриването на това зло от властта! Не шепнете, а крещете. Не молете, а изисквайте.
 БОЕЦ: Важно! Подслушване на публицисти!
 

Не забравяйте фантазиите си, а се борете до край. Гражданите сме по мощни от мафията. Не могат да ни спрат макар всички репресии, гонене, подслушване и мачкане. Всеки удар единствено ме окуражи още повече.
Бой до дупка!



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР