Снимка БНТПо данни на неделното издание на британския ежедневник Индипендънт

...
Снимка БНТПо данни на неделното издание на британския ежедневник Индипендънт
Коментари Харесай

Индипендънт: Лондон за пръв път задмина Ню Йорк по брой на убийствата

Снимка Българска национална телевизия
По данни на неделното издание на английския всекидневник " Индипендънт " броят на убийствата в столицата на страната внезапно е повишен, оповестява Българска национална телевизия.
През февруари в Лондон са били осъществени 15 убийства, а в Ню Йорк - 14. По този тъмен индикатор английската столица е задминала най-многолюдния град в Съединени американски щати и през март - с 22 против 21 убийства.

Последното тежко закононарушение в Лондон е убийството на 36-годишна жена в събота. Това е 30-ият човек, погубен с нож в английската столица от началото на годината.

Броят на закононарушенията в Англия и Уелс, осъществени с хладни оръжия, е на най-високото си ниво от 2011 година, като предходната година е повишен с цели 12 на 100.

Лондон и Ню Йорк са съпоставими по брой на жителите, в случай че се вземе поради популацията в административните граници на градовете - надлежно 8,8 и 8,6 милиона души. Ако обаче се броят и предградията, в американския град живеят много повече хора, показва ТАСС, представена от Националната телевизия.

Лондон по традиция е считан за доста по-безопасен от Ню Йорк. Миналата година убийствата в Града на Темза са били повече от два пъти по-малко, в сравнение с в Голямата ябълка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР