Снимка: Блуфото, архивОт началото на моя мандат семейството ми е

...
Снимка: Блуфото, архивОт началото на моя мандат семейството ми е
Коментари Харесай

Радев за случая със сина му: Семейството ми е подложено на непрекъснати атаки, няма да коментирам този режисиран спектакъл

Снимка: Блуфото, списък

" От началото на моя мандат фамилията ми е подложено на непрекъснати офанзиви и аз нямам желание повече да разясня този режисиран театър ". Това съобщи президентът Румен Радев.

Той разкритикува медиите за това, че са се подвели по опорките на " кафявите уеб сайтове " за присъединяване на сина му в празненство по време на карантина и за събитията по-късно. Държавният глава означи, че от началото на мандата му неговото семейство е подложено на непрекъснати офанзиви, написа.

" За страдание доста от вас повториха сляпо опорките на кафявите уеб сайтове за обилен ваучър в заведение, за арести, за отвеждания в полицейски ръководства, арестувания, нарушение на ограничения, отвод на родители да приберат децата си “, уточни Радев.

Президентът добави, че медиите имат всички запаси да ревизират обстоятелствата и тогава да осведомят публиката и това е належащо изключително към младите, които сега построяват отношението си към институциите и медиите. 

" От началото на моя мандат фамилията ми е подложено на непрекъснати офанзиви и аз нямам желание повече да разясня този режисиран театър ", акцентира той. Но добави, че има потребност от всеобхватно и цялостно следствие по констатациите в отчета на ОЛАФ за хипотетични нарушавания в Министерство на вътрешните работи по време на назначеното от него служебно държавно управление. 

" Ние се нуждаем по този отчет от всеобхватно и цялостно следствие, което да се основава на всички документи по този случай, а освен на селективно поднесени. Разбираемо е и ръководещите да се тормозят. Ако има нарушаване в публичната поръчка, след това те са я отстоявали пред Комисия за защита на конкуренцията, пред вас и са сключили контракт ", разяснява президентът.

" Аз чакам от вас, медиите, да бъдете не по-малко дейни и по други констатации на ОЛАФ, към констатациите на ОЛАФ и Европейска комисия за крупните злоупотреби в Агенция „ Митници “, които облагодетелстват, по техни отчети, избрани компании и лица на висши обществени длъжности в България, които ощетяват европейския бюджет. По планове на комисията за годините от 2015-2018 година цената на загубите възлиза до 1 милиарда лева в едно с лихвите, които изискуем. И колкото и в този момент този скандал да се потиска преди изборите, след изборите най-вероятно България ще би трябвало да заплаща, както ще плащаме и големите заеми, които сега харчим “, съобщи Румен Радев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР