Снимка: blitzquotidianо.it Годеницата на сина на албанския премиер Еди Рама

...
Снимка: blitzquotidianо.it Годеницата на сина на албанския премиер Еди Рама
Коментари Харесай

Годеницата на сина на Еди Рама е сред жертвите в Албания

Снимка: blitzquotidianо.it
Годеницата на сина на албанския министър председател Еди Рама е измежду жертвите на пагубното земетресение в Албания, съобщи ДПА, като се базира на локални медии.

``
реклама

Кристи Речи, която е на 24 години, е била заровена през вчерашния ден дружно с родителите си и брат си, показва новинарският уебсайт shqiptarja.com, представен от Българска телеграфна агенция.

Тялото й е открито в руините на 6-етажна постройка, която се срути в Дуръс. Първо са били извадени телата на Кристи и татко ѝ, а по-късно и на майка и брат ѝ.

Кристи е била сгодена за Грегор Рама. В пост в Instragram Грегор се сбогува със починалата при труса Кристи и нейното семейство.

Според последните данни жертвите на труса към този момент са 49. Ранените са към 750, от които десетки са в съществено положение. Спасени отдолу под руините са 45 души.

Папа Франциск направи благотворително подаяние от 100 000 евро за потърпевшата Албания, а фондация Отворено общество, учредена от филантропа Джордж Сорос, разгласи, че отпуска 500 000 $ незабавно финансиране за напъните за възобновяване на страната.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР