Снимка: БлицДъждът, който се изсипва над София, предизвика невиждани задръствания.

...
Снимка: БлицДъждът, който се изсипва над София, предизвика невиждани задръствания.
Коментари Харесай

Дъждът парализира София, градът под невиждана обсада!

Снимка: Блиц

Дъждът, който се изсипва над София, провокира невиждани тапи. Столицата безусловно е парализирана и най-възловите булеварди са под блокада, заяви Блиц.

Шофьорите са гневни, тъй като закъсняват с часове до местата където желаят да стигнат. Капките дъжд, обаче, не могат да бъдат опрощение за общинските управляващи и Пътна полиция. В момента към паметника Левски е същински пъкъл, на Симеоновско шосе, Цариградско шосе и към пазара на Ситняково колоната от коли е безкрайна. Много учудващо е по какъв начин месеци наред общината не е синхронизирала светофарите на кръстовищата сред " Ситняково " и " Гео Милев " и " Оборище " и " Васил Левски ".

Задръстванията на тези основни в столицата места изкарват отвън нервите водачите, което е причина и за пътни произшествия. Средната скорост на колите сега в столицата е " цели " 6 километра в час. И в случай че София се сковава от един дъжд сега то не желаеме да си мислим какво ще стане когато градът е хазаин на Европредседателството, когато ограниченията по пътищата ще бъдат жестоки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР