снимка Биляна Петрова, фейсбукПетър Кърджилов е пребит само седмица, след

...
снимка Биляна Петрова, фейсбукПетър Кърджилов е пребит само седмица, след
Коментари Харесай

Бивш зам.-кмет на столичния Младост: Пребиха Петър Кърджилов след като се оплака в ЕК

снимка Биляна Петрова, фейсбук

Петър Кърджилов е пребит единствено седмица, откакто пусна писмо до Европейския парламент за закононарушенията на Гештапото и получи отговор от госпожа Клеър Дейли. Той е бил атакуван в центъра на София в оживената градинка пред НДК, като наоколо е имало и служители на реда. Младежи са му помогнали, хвананали са и са завели двама от нападателите до служителите на реда, които са ги пуснали да си вървят по живо по крепко.

Това заяви на страницата си във фейсбук Биляна Петрова е някогашен самостоятелен и безпартиен зам-кмет на Район " Младост ", София.

" В събота вечерта бях атакуван от група 16-17 годишни младежи с бръснати глави при НДК. Наобиколиха ме в засада като изкачих стълбите на подлеза пред централния вход. С тях имаше момиче, което твърдеше, че съм я заглеждал и обиждал - замаскират поръчката за нападението над мен като битова кавга! Нищо такова несъмнено не съм правил, само че те въобще не слушаха, а ме нападнаха непосредствено ", споделя на собствен ред пострадалият Кърджилов.

" Развиках се, съумях ненапълно и да се защитя като ударих двама-трима. Наоколо имаше и естествени младежи, които пристигнаха на помощ. Двамата служители на реда, които бяха при пилоните взеха данните на двама от скиновете, които притеклите ми се на помощ момчета съумяха да заловен, само че не ги арестуваха, макар че видяха, че от главата ми тече кръв! Отпратиха ме, като ми споделиха да се прбирам и да отида на другия ден в 4 РПУ да подам тъжба. Сега лежа удома в гипс със счупена фибула на десния крайник, пукнато ребро и други вреди. Ще отида в Четвърто районно когато се закрепя да подам тъжба, само че апелирам, в случай че някой може да отиде през днешния ден или на следващия ден до 4 РПУ и да изиска със заявление записите от камерата, която снима към подлеза от страната на пилоните - от събота сред 12 и 21:30 часа, с цел да не ги изтрият.

Убеден съм, че това е поръчка на Гешев поради писмото ми до всички евродепутати и комисарите за неговите закононарушения против Иванчева и Петрова ", разяснява на страницата си във фейсбук още представителят на някогашната кметица.

 
<скрипт несинхронизиран отсрочи crossorigin = " неизвестен " SRC = " https://connect.facebook.net/bg_BG/sdk.js#xfbml=1&version=v8.0 " nВеднага щом = " eE7Y9ka6 " > <скрипт несинхронизиран отсрочи crossorigin = " неизвестен " SRC = " https://connect.facebook.net/bg_BG/sdk.js#xfbml=1&version=v8.0 " nВеднага щом = " xt8RXywe " >
Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР