Снимка Би Ти ВиДве години след ремонта за 17 млн.

...
Снимка Би Ти ВиДве години след ремонта за 17 млн.
Коментари Харесай

Състоянието на Ларгото – кой е виновен

Снимка Би Ти Ви
Две години след ремонта за 17 млн. лева, той още веднъж има потребност от ремонт. Счупени плочки, дупки цялостни с вода, напукани стъкла и течове върху останките на антична Сердика – това са единствено част от проблемите, споделя Би Ти Ви.

Росен Колелиев е шеф на една от компаниите, направили ремонта. По думите му той е изработен качествено и отговорността за вредите не е негова. „ Ние ще поемем ремонта, който считаме, че е по наш пропуск, от нашата активност. Но не можем за всичко да отговаряме ”, споделя той пред Би Ти Ви.

По думите му през зимата са минавали снегорини и са разрушили настилката.
Под разрушената настилка има отводнителна система, която е запушена.

„ Няма компания, която да я почиства и поради това се образуват течове върху античните остатъци ”, твърди Росен Колелив.
Обектът е в гаранция още три години и ремонтът на ремонта би трябвало да бъде стихотворец отново от компанията реализатор.
„ Нашите задължения като гаранционно обслужване ще си ги осъществим, само че мен ме боли, тъй като този комплекс е неповторим и той би трябвало да се поддържа, а две години някаква никаква поддръжка. За тези две години по лично предпочитание, макар нашите писма, в които обясняваме аргументите за повредите, сме ги правили тези работи – без да демонстрираме искания, само че разберете – това не може да продължава постоянно ”, споделя той
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР