Снимка БГНЕСОказва се, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е

...
Снимка БГНЕСОказва се, че президентът на САЩ Доналд Тръмп е
Коментари Харесай

Тръмп е крещял на съветниците си, когато е разбрал, че САЩ гонят 60 руски дипломати

Снимка БГНЕС
Оказва се, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е буен, когато е схванал за проектите да се изгонят 60 съветски дипломати (в взаимност с Англия по случая Скрипал – бел. ред. ) и е ругал и обиждал помощниците си в Белия Дом за това, че са го заблудили по отношение на мащаба на отговора на личната му администрация, написа американското издание Washington Examiner, като се базира на информация от други американски медии, предава Агенция Фокус.

„ Имаше обети, доста хули “, е декларирал неназован информиран източник пред The Washington Post, визирайки обстановката в деня след оповестяването на мярката – 26 март.
Само ден преди този момент, написа американското издание, Тръмп е бил осведомен с предлагането за изпъждане точно на 60 съветски дипломати, до момента в който е бил в имението си във Флорида.
Броят на изгонените почти се равнява на общият брой експулсирани дипломати от европейските съдружници в координираното деяние за наказание на съветската експанзия на непозната земя, както я дефинира Washington Examiner.
„ Трябва да изгоним колкото тях. Не би трябвало да поемаме водачеството. Просто приравяваме “, е декларирал Тръмп на съветниците си, съгласно анонимния откъс.
Тръмп е бил сърдит и от развъртащата се медийна акция, представяща Съединени американски щати като страната, заела най-твърда позиция по отношение на Русия, в съпоставяне, да вземем за пример, с Германия и Франция, които изгониха единствено по четири дипломати. „ Не ме интересува общият брой “, е крещял американският държавен глава, съгласно The Washington Post.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР