Снимка: БГНЕСМВР въвежда строг контрол и организация за опазване на

...
Снимка: БГНЕСМВР въвежда строг контрол и организация за опазване на
Коментари Харесай

КАТ започва акция абитуриенти

Снимка: БГНЕС

Министерство на вътрешните работи вкарва непоколебим надзор и организация за запазване на сигурността на зрелостниците, заяви бтв. Тази година баловете ще бъдат от 23 до 30 май. В този интервал е планувано засилено полицейско наличие на сборните пунктове на зрелостниците, по маршрутите за напредване и в регионите на заведенията за хранене.
„ От Министерство на вътрешните работи е основана нужната организация за застраховане на публичния ред, сигурността на придвижването и сигурността в регионите на образователни заведения. Проведени са срещи с управленията на всички образователни заведения и с районните ръководства по образованието. Събрана е информация за местата, където ще се организират тържествата “, изясни Бойко Рановски, който е шеф отдел „ Пътна полиция “, ГДНП.
Всички мобилни камери на КАТ ще наблюдават най-много за погрешен транспорт на зрелостници, което е и най-честото нарушаване. Проверки ще има за алкохол и опиати. За погрешен транспорт на зрелостници санкцията за водача е 50 лева и 50 лева за това, че вози пасажер без колан. За самия зрелостник санкцията също ще бъде 50 лева Миналата година са глобени 400 души, регистрират от КАТ.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР