Снимка: БГНЕСКазах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън,

...
Снимка: БГНЕСКазах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън,
Коментари Харесай

Борисов: Ако г-жа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат

Снимка: БГНЕС

Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи извън, няма да ни повлияят записите, няма да ни повлияе нищо и ще излъчим постоянно държавно управление, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание, след гласуването на кабинета „ Денков-Габриел “. От първия до последния ден ние сме говорили едно и също и го направихме през днешния ден, уточни той.

Какво е демокрацията - явяват се партиите на избори, печелят ги, подрежда ни народът по ред и най-стабилното, което може да роди тази класификация, е държавно управление сред първите две, подкрепено и от други партии, сподели Борисов и уточни, че това го е споделил преди изборите.

Помолен да разяснява рецензиите на президента Румен Радев, че са предали доверието на гласоподавателите си, Борисов сподели, че не желае да разяснява президента, който би трябвало да бъде обединител. Според водача на ГЕРБ коалиция сред първите две политически сили, подкрепени и от Движение за права и свободи за конституционна промяна, е единственото допустимо, работещо.

„ Аз ги слушах сътрудниците от другите партии, просто не желаех да се карам в допълнение с тях, тъй като до през вчерашния ден се наричахме сътрудници и, в случай че госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат. Примерно Гроздан Караджов щеше да е министър на превоза. Бяха контрактувани даже министрите, да не си разтварям повече устата “, сподели Бойко Борисов. Той добави, че внезапно като не се е получило, с втория мандат има постоянно определено държавно управление. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР