Снимка БГНЕСХулигани във Франция подпалиха в нощта на Нова година

...
Снимка БГНЕСХулигани във Франция подпалиха в нощта на Нова година
Коментари Харесай

Жесток побой над полицайка шокира Франция

Снимка БГНЕС
Хулигани във Франция подпалиха в нощта на Нова година 1031 автомобила, предава БГНЕС като се базира на министерството на вътрешните работи на страната.

Френската полиция задържа в Новогодишната нощ и трима хулигани, които са били част от огромна група, нападнала полицейски патрул, заяви телевизия BFM. Нападението бе осъществено в град Шампини сюр Марн край Париж. Патрулната двойка била извикана да пресече сборичкване на улица, само че в действителност патрулът е бил подведен и се оказал обект на офанзива от над 50-на души. Полицейската кола е била преобърната, намиращи се в нея служители на реда били измъкнати на открито и грубо бити.

Побоят над служители на реда възмути Франция, споделя и Нова тв. Младежи снимали по какъв начин няколко от тях ритат паднала на земята полицайка. Колегата й също е обичай. След това тълпата преобърнала патрулния автомобил и го запалила.
Двамата чиновници на реда са със разтърсване на мозъка и други, по-леки пострадвания. Всичко тръгнало откакто коло 300 души почнали да се бунтуват, откакто не били позволени на частно празненство.

Нападението притегли вниманието на президента Еманюел Макрон. В яростно послание той назова нападението против полицайката „ линч ” и се закани причинителите да бъдат хванати и осъдени. Подобни изказвания направиха водачите на всички огромни партии в необичаен миг на единение сред политиците.

Миналата година в новогодишната нощ във Франция хулигани повредиха или изцяло унищожиха 945 коли. По данни на полицията, в хода на битката с безредиците, чиновниците на реда са задържали 510 души.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР