Снимка: БГНЕС35-годишен мъж от град Рила е задържан късно снощи

...
Снимка: БГНЕС35-годишен мъж от град Рила е задържан късно снощи
Коментари Харесай

Задържаха 35-годишен мъж за изнасилване на 4-годишно дете

Снимка: БГНЕС

35-годишен мъж от град Рила е арестуван късно нощес за неведнъж осъществявани насилствени дейности по отношение на 4-годишно момиче, дете на негов първи братовчед, заяви bTV.
Към 16.30 ч. през вчерашния ден в незабавното поделение на МБАЛ Благоевград е пристигнало за обзор 4-годишно момиче от ромски генезис дружно с родственици. То е разказало на своя близка, че „ баща й няколко пъти й правил неприятни неща “.
Бащата на момичето две години е лежал в пандиза, заради което детето е отглеждано от негов първи братовчед, който не живее в ромската махала на Рила. Детето е наричало въпросния братовчед „ баща “.
След като близката разказала на родителите споделеното от момиченцето, те отишли в полицейски сектор в Рила, с цел да оповестят, че детето им е насилвано от близкия роднина. Полицаите им споделили, че първо би трябвало да отидат на обзор при гинеколог. Към 19 ч. нощес доктор Здравко Карагогов от АГ отделението на МБАЛ „ Благоевград “ е установил, че дето е насилвано и има разкъсвания.
Към 20 ч. след установяването на принуждение над детето в болничното заведение е дошъл екип от РПУ Рила със следовател, които са взели детето и родителите му и са ги отвели в сектора да дават показания.
След това 35-годишният Бисер Т. е арестуван с полицейска заповед за 24 часа. Уведомена е и районна прокуратура Дупница.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР