Снимка БГНЕС Изтече даденият от британския премиер Тереза Ме ултиматум

...
Снимка БГНЕС Изтече даденият от британския премиер Тереза Ме ултиматум
Коментари Харесай

Русия не се съобрази с ултиматума на Тереза Мей

Снимка БГНЕС
Изтече даденият от английския министър председател Тереза Ме ултиматум във връзка с Русия, написа английската редакция на The Huffington Post, представено от Фокус.Това стана в 2:00 часа след среднощ българско време.
Няколко часа преди този момент съветското посолство в Лондон съобщи, че Кремъл „ няма да отговори “ на ултиматума до момента в който не получи достъп до пробите от веществото, употребявано против Сергей Скрипал и неговата щерка Юлия.

Очаква се в сряда Мей да очертае пред Камарата на общините идващите английски дейности по случая с отровения двоен сътрудник, като те е евентуално да включват протест на Световното състезание по футбол, спомагателни контингенти на НАТО наоколо до границите на Русия, изгонването на съветския дипломат в Лондон и може би нови наказания от английска страна против Русия. Преди съвещанието на долната Камара на английския парламент, Мей ще участва на среща на Националният съвет по защитата на страната.

Агенция „ Фокус “ напомня:
Във вторник министър председателят съобщи, че „ доста евентуално е Русия да е виновна за осъществения акт против Сергей Скрипал и неговата щерка Юлия “, като Мей разкри пред законодателите в Лондон, че бойното отровно вещество, с което при започване на март бе токсичен Скрипал, е от вид, създаден в Русия.
Министър-председателят даде на Москва период от 24 часа с цел да разкрие елементи по отношение на програмата за създаване на газа " Новичок " пред Организацията за възбрана на химически оръжия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР