Снимка БГНЕС архивЖертвите на стрелба в училище в САЩ за

...
Снимка БГНЕС архивЖертвите на стрелба в училище в САЩ за
Коментари Харесай

Жертвите на стрелби в училища в САЩ са повече от жертвите в армията

Снимка БГНЕС списък
Жертвите на пукотевица в учебно заведение в Съединени американски щати за 2018 година са повече от жертвите във въоръжените сили, написа американското издание The Washington Post, представено от Фокус.
Досега от началото на годината са починали 31 души при въоръжени произшествия, като по-голямата част от починалите са в днешния случай и при този в Паркленд, Флорида на 14 февруари, когато бяха убити 17 индивида.
Във Въоръжените сили на Съединени американски щати в бойни или небойни условия от началото на годината са починали по-малко военни, като в броя се включват главно починалите в две хеликоптерни и една самолетна злополука. За този интервал загубите на Пентагона – както военни, по този начин и невоенни – са 13 души.

На 18 май в Санта Фе 17-годишният възпитаник Димитриос Пагуртис откри огън в своето учебно заведение, убивайки 9 възпитаници и 1 учител. Американският президент Доналд Тръмп подреди да се спуснат на половина знамената на всички американски държавни здания в страната и чужбина в символ на печал. Престрелките в американските учебни заведения „ не престават прекомерно дълго, доста десетилетия “, съобщи той в Белия дом.

На 24 март „ Вашингтон пост “ разгласява разбор за стрелбите в американските учебни заведения. От 1999 година до деня на обявата над 187 хиляди учащи се в 193 образователни заведения са се сблъскали с принуждение по време на занятия. В страната годишно приблизително 10 учебни заведения стават сцена на убийства с потреблението на огнестрелно оръжие, акцентира изданието.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР