Снимка: архив Булфото Декември ще бъде по-студен от обичайното, прогнозират

...
Снимка: архив Булфото Декември ще бъде по-студен от обичайното, прогнозират
Коментари Харесай

Предречено от синоптиците: Декември идва по-студен от обикновено


Снимка: списък " Булфото "
Декември ще бъде по-студен от нормалното, предвиждат синоптиците. Температурите през последния месец на годината ще бъдат малко по-ниски от климатичните правила. Ще вали и много повече, заяви синоптикът от Национален институт по метеорология и хидрология при Българска академия на науките Красимир Стоев.

В началото на идната седмица се чакат намаляване на температурите. Около 8 декември утринните температури ще се намалят, само че в идващото десетдневие ще има покачване на температурите, стана ясно от прогнозата му пред Българска национална телевизия.

Времето през идващите 7-8 дни ще е динамично. Утре следва нова смяна на времето, ще стартират превалявания. Сутрините още веднъж ще бъдат с минусови температури.

На 1 и 2 декември преваляванията в Югозападна България ще бъдат значителни. В Западните региони са вероятни поледици в утринните часове.

В идващите дни денем се чака усилване на южния вятър в Източна България и регионите на Север от планините. Започва стопляне, което ще продължи до началото на декември. Очаква ни серия от средиземноморски циклони. Следващият циклон, който следва у нас, ще бъде Филип.

По-ниски ще останат температурите в Западните региони. Валежи от дъжд се чака в Югозападна България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР