Снимка: Антон Хекимян, фейсбукВодещ от друга телевизия сменя Хекимян в

...
Снимка: Антон Хекимян, фейсбукВодещ от друга телевизия сменя Хекимян в
Коментари Харесай

Дневник: Водещ от друга телевизия сменя Хекимян в сутрешния блок на БТВ

Снимка: Антон Хекимян, фейсбук

Водещ от друга телевизия сменя Хекимян в утринния блок на БТВ. Това твърди " Дневник ".

Става дума за лицето на утринния блок на телевизия " България он еър " Златимир Йочев. Той ще е част от екипа на " Тази заран " и ще е един от водещите в утринния блок.

Йочев е бил водещ на централната емисия вести на Българска национална телевизия. Работил е и в закритата телевизия BIT.

От Би Ти Ви прецизираха, че предаването ще има нов формат. В него ще има повече от един водещ, само че към момента не се знае дали Антон Хекимян, който стана шеф на новините на Би Ти Ви на мястото на Венелин Петков, ще продължи да съвместява позициите.

Очаква се новият формат на утринния блок да стартира след близо 2 седмици - на 1 март.

След встъпването на новия притежател на Би Ти Ви - PPF на чешкия милиардер Петр Келнер, и промяната на Венелин Петков с Хекимян последваха още няколко основни промени. Главният редактор на новините на малкия екран Гена Трайкова напусна, а на нейно място беше назначена Веселина Петракиева.

Продуцентът на утринния блок Искра Владимирова пък стана основен редактор на настоящите излъчвания. На този пост тя размени Валя Гиздарска.

Продуцентът на редица предаванията Христо Хаджитанев оглави основната позиция шеф на " Програма " на Би Ти Ви, като зае мястото на Маргарита Александрова.

Впрочем новата телевизионна рокада ще събере Златимир Йочев на едно работно място с половинката му Марина Цекова, която в този момент води новините в Би Ти Ви. Тя се реалокира там от Нова тв през декември. Семейството обаче надали ще се засича в нюзрума, откакто за Йочев са планувани утринните часове, а Цекова регулярно води и късни излъчвания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР