Снимка: Алексей Навални, фейсбукЗападът не трябва да бърза да съди

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукЗападът не трябва да бърза да съди
Коментари Харесай

Кремъл призова Запада да не бърза да го съди за Навални

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Западът не би трябвало да бърза да съди Русия за отравянето на опозиционера Алексей Навални и няма учредения да я упреква в закононарушение. Такава позиция изрази Кремъл, откакто немският канцлер Ангела Меркел съобщи, че Навални е бил токсичен с съветски нервозен сътрудник " Новичок " в опит да го убие и че ще се съветва със съдружници от НАТО по какъв начин да реагира.

44-годишният Навални е неприкрит съперник на съветския президент Владимир Путин и се е специализирал в следствия с огромна мощ за формалната корупция. Миналия месец той беше откаран за лекуване в Германия, откакто по време на вътрешен полет се почувства зле и изпадна в кома.

Берлинската болница Charite, която лекува Навални, съобщи, че остава в тежко положение в интензивно поделение, обвързван е с неестествен белодробен вентилатор, макар че някои от признаците му понижават.

Новичок е същото вещество, което Англия твърди, че е употребявано против съветски двоен сътрудник и щерка му при нахлуване в Англия през 2018 година Смъртоносната група нервни сътрудници е създадена от руските военни през 70-те и 80-те години.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва отхвърля всевъзможни догатки, че Русия стои зад офанзивата против Навални, и предизвестява други страни да не вършат прибързани изводи, без да знаят всички обстоятелства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР