Снимка , уикипедияСпоред президента употребата на оръжие в САЩ е епидемия

...
Снимка , уикипедияСпоред президента употребата на оръжие в САЩ е епидемия
Коментари Харесай

Байдън: Актовете на насилие с използване на огнестрелно оръжие в САЩ се превърнаха в истинска епидемия

Снимка , уикипедия

Според президента използването на оръжие в Съединени американски щати е зараза и интернационален позор.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати ще създаде предложение против потреблението на самоделни револвери.

Актовете на принуждение с потребление на огнестрелно оръжие в Съединени американски щати се трансфораха в същинска зараза и интернационален срам. Те костват всекидневно на страната 280 милиарда $. Това съобщи президентът Джо Байдън по време на речта си в Розовата градина на Белия дом, където показа ограничения за стягане на разпоредбите за търговия с оръжие.

Той акцентира, че предлагането на неговата администрация не опонира на втората корекция в конституцията, която подсигурява правото на жителите да имат и да носят оръжие.

„ Днес ние подхващаме стъпки, с цел да се надигнем освен против рецесията, обвързвана с потребление на огнестрелно оръжие, само че и против това, което в реалност е рецесия в опазването на здравето. Нищо от това, което ще препоръчам, няма да повлияе на втората корекция ”, акцентира президентът.

Насилието с потребление на оръжие в Съединените щати е зараза и интернационален позор, сподели Байдън.

От Белия дом обявиха, че президентът няма да чака Конгресът да утвърди съответните законопроекти, а самият той ще предприеме ограничения в сходство с пълномощията си.

В рамките на 30 дни Министерството на правораздаването на Съединени американски щати ще създаде предложение против потреблението на самоделни револвери, които може да бъдат закупени на части и съединени в домашни условия „ за по-малко от 30 минути ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР