Снимайте лицата на хората в залата. От ОССЕ, ако са

...
Снимайте лицата на хората в залата. От ОССЕ, ако са
Коментари Харесай

``Виждате ли мутра сред тези работещи хора? Мутрите са при Радев, мутрите са при Мая, при Слави`` |

Снимайте лицата на хората в залата. От ОССЕ, в случай че са тука, да видят. Виждате ли мутра измежду тези лица, тези дами, измежду тези работещи хора? Мутрите са при Радев, мутрите са при Мая, при Слави, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Бургас.

Татяна Дончева е младо лице... В интерес на истината тя се държи по-коректно от другите. Канила ме е на конгрес, там съм ходил! Целувала ме е. Победих я за кмет на София. Ама аз в никакъв случай не съм казвал: Дончева, махни се от българската политика! За всеки има място: за някой - повече, за различен - по-малко, това е демокрацията, сподели Борисов.

В ГЕРБ няма злоба и ненавист, тъй като те са запазена марка на изгубилите. За тези, които в никакъв случай нищо не са построили и не са спечелили, само че пък обезверено желаят властта. Толкова им хареса на съдружните сътрудници да няма парламент и съпротива, че няма да се изненадам, в случай че и след тези избори не се образува постоянен кабинет. Още очаквам да ме опровергаят за софтуера на машините, за Спецов, за митниците, за земеделския фонд, за репресиите против ГЕРБ. Аз съм сигурен, че всички виждат какво се случва, само че си мълчат, тъй като е против нас. Надпреварват се какъв да е по-по-патерица, на инат на политическото си минало. Готови сме и за съпротива. Обновяването на редиците ни не е спирало. Рано или късно отново ще пристигна време за избори, когато Радевите ортаци се разбият в личното си неумение да ръководят, твърди председателят на ГЕРБ.

Голяма тъга ги гони, като гледат нашите цялостни зали и като гледат по какъв начин не могат да съберат по 15-20 души. Няма да се плашите, а и да се плашите, няма да го показвате! Тръгнах по страната, единствено тъй като усетих, че плашат хората. От тези пияници няма да се плашите! - прикани Бойко Борисов хората в Бургас.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР