Снимането на астронавти и орбитални сцени пред зелен екран скоро

...
Снимането на астронавти и орбитални сцени пред зелен екран скоро
Коментари Харесай

Откриват филмово студио в Космоса

Снимането на астронавти и орбитални подиуми пред зелен екран скоро може да остане в предишното, откакто стана ясно, че американска компания ще открие телевизионно и кино студио в Космоса. От Space Entertainment Enterprise прецизираха, че построеният от тях модул ще излъчва още стрийминг наличие, развлекателни излъчвания и спорт. Откриването е планувано за края на 2024 година

Плановете за модула включват осъществяване на кино, телевизионни, музикални и спортни събития, както и наличие на актьори, продуценти и създатели, които желаят да основават наличие в нискоорбитална микрогравитационна среда. Същевременно ще се дава опция за създаване, продуциране, записване и лъчение онлайн. SEE има намерение да създава свое лично наличие и събития в модула, както и да ги дава на трети страни, заяви " Холивуд рипортър ".

Наречен SEE-1, първият в света модул за лъчение в изискванията на микрогравитация ще бъде инсталиран на комерсиалната галактическа станция Axiom, която ще се прикрепи към актуалната МКС, преди да стартира да се движи независимо в орбита.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР