Снимак: БулфотоВицепремиерът Томислав Дончев разкри в интервю за БТВ, че

...
Снимак: БулфотоВицепремиерът Томислав Дончев разкри в интервю за БТВ, че
Коментари Харесай

Дончев: Странно е, че Радев обяви кандидатурата си 9 месеца преди изборите. Рано е да обявим нашия избор

Снимак: Булфото

Вицепремиерът Томислав Дончев разкри в изявление за БТВ, че съгласно него е необичайно, че Румен Радев е оповестил кандидатурата си толкоз рано.

" 9 месеца преди президентските избори този анонс (за повторната кандидатура на Румен Радев) за поста ми е малко чудноват. Според мен е маневра в комплицираните връзки сред президентството и Българска социалистическа партия. Много е рано да се каже кой ще е претендентът на ГЕРБ за президентските избори. Имаме задоволително персони с опит и социална поддръжка, разяснява той и не отхвърли опцията това да е жена ", сподели той, циниран от.

" Скандалът с джиповете не въздейства добре на репутацията на президента. Нарушение може да има по няколко процедури - при осъществяване на самата процедура, където са нарушени разпоредбите на свободния пазар и честната конкуренция, само че има и куп други хипотези за нарушаване. Една от тях е, че парите са дадени за едно, а са изхарчени за друго. По мое мнение може би е цялост от двете ", съобщи вицепремиерът.

Доколкото си припомням имаше удължение на контракта. Доколкото разбрах, казусът не е в периода. Сигурно е, че Европейска комисия ще си желае парите. ОЛАФ не работи с политически партии. Всеки може да подава сигнали, не знам кой е в този момент. ОЛАФ няма процедура да осведоми българските управляващи за хода на следствията, сподели още по тематиката той.

Така е било в последните няколко парламентарни избори и е редно министър председателят да си бъде лидер на листа, стана ясно от думите на Томислав Дончев. Ще бъдем оптимално покрай логиката, която сме следвали при последните парламентарни избори - някакъв вид предизборно съглашение, посочи той.

Забавяне на доставките има на всички видове ваксини по разнообразни аргументи, сподели Дончев.

Всичко зависи от числата, отговори той на въпрос да ли се чака стягане или разхлабване на ограниченията против COVID-19.

Да припомня, че това не е първото разхлабване, има възпитаници, които са в клас, от началото на годината, сподели Дончев.

Изплащането на помощите е ускорено. Това несъмнено е морална алтернатива - на едни им е неразрешено да работят, а държавни чиновници получават бонуси. Но аз бонуси не получавам, съобщи вицепремиерът.

Нови 900 млн. лв. са планувани за българския бизнес. Невярна е информацията, че проектът е ориентиран към държавните институции, приключи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР