Снегът вече заваля на няколко километра над Пловдив - в

...
Снегът вече заваля на няколко километра над Пловдив - в
Коментари Харесай

На хижа Здравец вали сняг, ще стигне ли до Пловдив

Снегът към този момент заваля на няколко километра над Пловдив - в региона на хижа Здравец, заяви пловдив24 Утре се чакат значителни превалявания, за в този момент прогнозите вещаят дъжд, само че в случай че температурата в Пловдив падне с градус-два под прогнозните, снегът може да слезе в града ни.

През нощта в по-голямата част от страната ще е с превалявания от дъжд, в Северна и високите полета на Западна България - от сняг. Утре съвсем в цялата страна ще вали сняг, единствено тук-там в Горнотракийската равнина към момента дъжд, само че по-късно и там ще се примесва със сняг.

Ще се образува снежна завивка. Привечер от запад преваляванията ще стартират да отслабнат и да стопират. Ще духа сдържан, в Източна България до мощен вятър от север-североизток, който денем последователно ще се ориентира от северозапад и с него ще продължи да нахлува леден въздух. На места в Дунавската низина, Предбалкана и Родопите, където преваляванията ще са по-интензивни, ще има условия за снежни виелици и навявания. Минималните температури ще са сред минус 2° и 2°, а оптималните - от 0° до 5°.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР