Снегът се завръща в района този уикенд, носейки заплаха от

...
Снегът се завръща в района този уикенд, носейки заплаха от
Коментари Харесай

Зимна буря през уикенда в Питсбърг: Колко сняг можем да видим и най-късно време

Снегът се завръща в региона този уикенд, носейки опасност от заледени петна, изключително късно в събота и рано в неделя.

Последната прогноза на екип 11 за тежки метеорологични условия демонстрира, че сняг стартира на юг от I-70 рано в събота и по-късно се развива на север към Питсбърг, Вашингтон и Грийнсбърг доникъде на сутринта. В Cranberry, Butler и Indiana ще има сняг до обяд или ранния следобяд.

Възможен е интервал на непрекъснат сняг след обяд до следобяд с допустимо струпване на киша, само че множеството пътища ще да бъде най-вече мокро денем. Снегът ще намалее до снежни превалявания преди залез слънце в събота, само че ще са вероятни заледени петна върху необработени повърхности с рухването на температурите. Внимавайте за хлъзгави петна късно в събота и рано в неделя.

Валежи от сняг ще продължат в неделя с общ снеговалеж от 1″-3″ за множеството региони и по-големи количества на изток от Питсбърг. Все още са вероятни промени в прогнозата и общите количества снеговалежи, тъй че пров...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР