Снайперист от Хасково уцели мишена от 1.5 км Родата на

...
Снайперист от Хасково уцели мишена от 1.5 км Родата на
Коментари Харесай

Хасковският топ снайперист на гости на Слави

Снайперист от Хасково уцели цел от 1.5 км Родата на хасковлията, който уцели цел от 1. 5 км, е от родното село на Капитан Петко Войвода

Хасковският топ снайперист ефрейтор Крум Хаджипетков, който уцели цел от 1.5 км, ще гостува в " Шоуто на Слави " довечера.

Прочулият се с отличния си мерник боец от хасковското отделение на " Кенана " ще опише част от многото си забавни истории в най-гледаното шоу у нас. Тези дни животът на снайпериста се промени радикално, за два-три дни той даде повече изявленията от Григор Димитров. Хаджипетков не престава да изяснява, че прави това с цел да издигне имиджа на българския военослужещ и да покаже, че и в провинцията има надарени, можещи и кадърни хора.

Малко ми пострадаха професионалните отговорности, а аз обичам да си правя съзнателно и по правилник работата. Така са ме възпитавали родителите, по този начин и аз дисциплинирам своя 13- годишен наследник, сподели ефрейторът,за haskovo.marica.bg.

Какво е сегашното и фантазиите на топ снайпериста, впечатлил с уменията си генералите от НАТО, четете в съботния брой на вестник " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР