Снаряди са ударили нефтобаза край Киев, газопровод е взривен до

...
Снаряди са ударили нефтобаза край Киев, газопровод е взривен до
Коментари Харесай

Руските войски са ударили депо за радиоактивни отпадъци, снаряди подпалиха нефтобаза край Киев |

Снаряди са блъснали нефтобаза край Киев, газопровод е взривен до Харков. 

Гражданите на Киев са предизвестени да не отварят прозорците. Дим и нездравословни субстанции от пожара могат да тръгнат във всяка посока, защото вятъра се мени, предизвести украинската Госспецсвяз, представена от УНИАН. 

Гори и нефтобаза в Ровенки в територията на Луганска област. Там са подпалени 200 тона дизелово гориво и администрацията изтегля жителите на градчето. 

Руски ракети удариха депото за радиоактивни боклуци на киевския клон на Асоциация „ Радон “ , оповестява Държавната ревизия за нуклеарно контролиране на Украйна тази нощ. Заради продължаващия солиден обстрел не може да бъде преценена степента на разрушенията. 

" Автоматизираната система за радиационен мониторинг не работи, само че камерите за наблюдаване са записали рухването на снаряди. 

По предварителна оценка на Държавната организация за нуклеарно контролиране няма заплаха за популацията отвън санитарно-охранителната зона. От ведомството оповестиха, че към 03:20 часа радиационният декор наоколо до метростанция Печерская е неизменен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР