Снахата на Ахмед Доган вдигна завесата около себе си и

...
Снахата на Ахмед Доган вдигна завесата около себе си и
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Снахата на Доган проговори

Снахата на Ахмед Доган подвигна завесата към себе си и фамилния си живот със сина на Сокола – Демир, и хвърли бомбата, че скоро в Сараите може да проплаче и второ бебе. Хубавата Памела, която подари с първороден внук почетния ръководител на Движение за права и свободи през предишния декември, отговори на серия от персонални въпроси под формата на лексикон в обществените мрежи.

Запитана дали има желание да стартира скоро да работи, Памела показа: „ Имам много разновидности, само че към този момент си виждам бебчето, а и по принцип желаеме повече деца. Та, не знам какъв ще е развоят на нещата. За мен, от женска позиция, фамилията е преди всичко. Искам да съм 100% пълноценна за тях “. Така снахата на Доган разсея слуховете, че със сина му още веднъж са разграничени, и разкри, че политикът се готви да става дядо наново. Буквално преди дни пък внукът на Сокола – Адмир, направи и първото си море в живота. Памела показа летни фрагменти от почивката им край Бургас. За да приготвят с Демир бебето за срещата с вълните, преди този момент пък няколко пъти го завели на басейна на прочут спа хотел покрай София. Макар да било цялостно с малчугани, Адмир се отличавал, тъй като с майка му и баща му имали изцяло идентични бански.

Памела и Демир към този момент година и половина живеят на фамилни начала. Макар първата им световна поява да бе на звездна женитба на другар на сина на Доган, самите те нямали желание да минават под венчилото. Снахата на Сокола произлиза от бургаско милионерско семейство. Нейният баща е измежду най-успешните футболни мениджъри, само че за разлика от съперниците си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви. Почти 20 години се занимавал с прехвърляния на футболни звезди от целия свят, като покупко-продажбите си в последните няколко правил най-вече отвън рамките на България. Комисионата, която прибирал, била колосална, а триумфите му го събрали със сина на фамозния италиански футболист и треньор Фабио Капело, с който към този момент били съдружници. Семейството на Памела се познавало с Ахмед Доган и към този момент няколко пъти се събирали на посетители при почетния ръководител на Движение за права и свободи. Че той е благосклонно надъхан към избраницата на Демир, се разбра, когато тя бе измежду малцината подбрани посетители на празненството по случай рождения му ден напролет.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР