Сн.: TwitterПовече от 100 души все още са в неизвестност

...
Сн.: TwitterПовече от 100 души все още са в неизвестност
Коментари Харесай

Издирват още поне 100 човека, изчезнали след земетресението в Измир

Сн.: Twitter

Повече от 100 души към момента са в неопределеност след земетресението в Измир. Продължава работата на избавителните екипи в турския град, с цел да бъдат открити оживели след опустошителното земетресение. Вероятността да бъдат открити живи хора отдолу под отломките понижава с всеки час. Потвърдените жертви към този момент са 79, а ранените са над 960, като на болнично лекуване остават малко над 200 от тях, предава

Стотици останали без покрив прекараха поредна нощ в палатки. Властите посъветваха хората да не влизат в потърпевшите от труса здания преди специалисти да са оценили степента на заплаха от сриване. Повече от 20 здания в Измир са изцяло разрушени. Шансовете за намирането на оживели към този момент са минимални.

Турските управляващи към този момент са почнали изплащането на помощи и компенсации на потърпевшите. Трусът засегна съществено и гръцкия остров Самос. Възстановителните действия не престават и там.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР