сн. БНТ ГДБОП разби организирана престъпна група за разпространение на наркотични

...
сн. БНТ
ГДБОП разби организирана престъпна група за разпространение на наркотични
Коментари Харесай

Разбиха наркомрежа в София, щракнаха белезници по време на сделка

сн. БНТ ГДБОП разруши проведена незаконна група за разпространяване на наркотични субстанции в София, предаде БНТ като се базира на свои източници.
В хода на интервенцията, по време на покупко-продажба на наркотични субстанции, са арестувани дилър и клиент. На място са открити и иззети 11 бр. спейсбека, съдържащи кокаин, мобилни телефони и сумата от 1200 лева. Непосредствено след договорката са арестувани и останалите петима членове на незаконната група. Проведени са 13 претърсвания в жилища и коли, употребени от членовете на незаконната група. Намерени са и са конфискувани общо към 400 грама кокаин, мобилни телефони, електронни везни, мемоари и към 50 000 лева.
Наблюдаващ прокурор от Софийска градска прокуратура е повдигнал обвинявания на пет лица за присъединяване в проведена незаконна група, основана за държане и разпространяване на наркотични субстанции. На същите е взета мярка за неотклонение " задържане под стража " до 72 часа. Продължават дейностите по доказване и документиране на незаконната активност на участниците в проведената незаконна група.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР